Openingstijden en spreekuren

De HOED is op werkdagen geopend van 7.30 - 18.00 uur.

De praktijkassistentes zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 - 12:30 en 13:00 -  17.00 uur.

Tijdens de lunchpauze is de assistente telefonisch niet bereikbaar tussen 12:30 en 13:00

Spreekuur
Het spreekuur is volgens afspraak. Een afspraak duurt 10 minuten. Als u meerdere vragen heeft, een langer gesprek nodig heeft of een kleine chirurgische ingreep zult ondergaan, heeft u een dubbele afspraak nodig. U wordt verzocht dit te melden bij het maken van de afspraak.

De assistente zal u meestal vragen naar de aard van de klacht. Zij doet dit om de urgentie van de afspraak en de tijd die nodig is te kunnen inschatten. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat u op het juiste moment bij de huisarts terecht kunt, u de tijd krijgt die nodig is en de spreekuren zo min mogelijk uitlopen. Als u echter liever geen antwoord wilt geven op deze vraag, kunt u dit aangeven.

 

Indien u niet in de gelegenheid bent om naar het consult te komen, Wilt u deze dan minstens 24 uur van te voren doorgeven? Indien u zich niet tijdig afmeldt zullen er kosten voor het consult bij u in rekening worden gebracht. 
Telefonisch spreekuur
Elke middag is er een telefonisch spreekuur. Als u 's ochtends belt naar de assistente, spreekt zij met u een tijd af waarop u uw huisarts rechtstreeks kunt spreken.

Huisbezoek
Huisbezoeken worden afgelegd bij patiënten die om medische redenen niet in staat zijn naar de praktijk te komen. U wordt verzocht een huisbezoek voor dezelfde dag zo veel mogelijk vóór 11.00 uur aan te vragen.


Klachtgericht Kort Spreekuur
Tussen 7.45 en 8.00 uur is er op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag een KKS (Klachtgericht Kort Spreekuur). Het KKS heeft afspraken van 5 minuten, bedoeld voor eenvoudige klachten. U kunt terecht op dit spreekuur nadat u een afspraak heeft gemaakt. Het KKS wordt bij toerbeurt door één van de huisartsen gehouden.